Dobrodošli

POZDRAVNA RIJEČ VODITELJICE

 

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,
dobro došli na NIP web stranicu!

U vremenu i prostoru u kojem djelujemo, zatvoreni u svojim ordinacijama i bolničkim odjelima, „pritisnuti“ brojnim poslovnim i privatnim obvezama, očekivanjima sve zahtjevnijih roditelja, imperativima zdravstvene administracije, sve teže stižemo uz rutinsku praksu uzajamno komunicirati i pratiti stručne novosti iz svih područja pedijatrije i suradnih nam struka.

Kontinuirana edukacija, neovisno informiranje i partnerstvo ključni su pokretači zajedničkog napretka i zato Vas pozivam da koristimo nove tehnološke mogućnosti i apliciramo ih kao rješenja suvremenog učenja, uzajamne potpore i jednostavnije komunikacije.

Kroz edukaciju i razmjenu iskustva nastojimo Vam omogućiti kritičnu analizu prošlosti, razumijevanje sadašnjosti i racionalan pogled na buduće trendove zdravstvene zaštite djece i mladih.

Najkraće rečeno na NIP-u ćete biti „u korak s vremenom“.

Prepoznajem Vaše stručne potrebe jer i sama živim pedijatriju svaki dan, poštujem Vaše vrijeme i zato s osobitom pažnjom sa svojim timom za Vas pripremamo aktualne stručne ali i zanimljive društvene sadržaje.

S poštovanjem i radošću stvaranja,

doc.dr.sc. Irena Bralić, dr. med. specijalist pedijatrije
voditeljica trajne poslijediplomske izobrazbe liječnika iz ciklusa "Novi izazovi u pedijatriji"