Pozdravna riječ 7. NIP-a

Poštovane i drage kolegice I kolege,

S osobitom pažnjom pripremamo naš 7. NIP VIRTUAL 2021. U fokusu su nam vulnerabilne skupine. I dijeca i liječnici osobito u ovim COVID okolnostima su vulnerabilne skupine.

Kroz predavanja, panel, repetirorij, masterclass obrađujemo multidisciplinarno i interaktivno teme iz pedijatrijsko kardiologije, reumatologije, alergologije, gastroenterologije, infektologije, deramotologije, kliničke prehrane.

NIP uvijek ide još malo dalje. Novost je internacionalni NIP meeting s ekspertima koji nam daju mogućnost direktnog učenja na svjetskoj razini.

NIP tradicionalno pa tako i u ovim zahtjevnim virtualnim okolnostima daje priliku spacijalizantima pedijatrije da osobno kroz svoja predavanja predstave sebe, svoje mentore i ustanove u kojim “odrastaju”.

Sukladno vremenu i prostoru u kojem djelujemo i nakon 7.NIP-a VIRTUALA koji će se održati u našem terminu prvog vikenda ožujka 2021., Razumijevajući naše brojne, svakodnevne obveze svi stručni sadržaji ostaju dostupni online od 8. ožujka do 8. travnja 2021. na nip platformi.

Prisustvovanje 7. NIP-u 2021. bodovat će se prema Pravilnicima Hrvatske liječničke i ljekarničke komore.

Tijekom 2020. najprije u ožujku u Vodicama “zapravo” , a potom i u listopadu virtualno pokazali smo da imamo viziju, volju, znanje, energiju koja nas okuplja oko stručnih ali i društvenih događanja. Dok ova pošast ne prođe mi radimo i učimo vrijedno dalje s željom ponovnog neposrednog i dragog susreta.

 

S nadom i poštovanjem,

doc.dr.sc. Irena Bralić, dr. med. specijalist pedijatrije
voditeljica trajne poslijediplomske izobrazbe liječnika iz ciklusa "Novi izazovi u pedijatriji"