QUO VADIS HRVATSKA PEDIJATRIJA

Poštovane i drage kolegice i kolege, NIP od svog početka potiče kreativnost, kliničku radoznalost, izvrsnost i zajedništvo i što je važno osluškuje Vas i Vaše želje.

Uz sada već tradicionalni „NIP Natječaj za najbolji rad specijalizanta pedijatrije“ te prošlogodišnju uspješno održanu kategoriju „Mladi specijalisti pedijatrije“ zbog Vašeg iskazanog zanimanja dodatno proširujemo poziv za aktivno sudjelovanje pedijatara svih generacija i svih razina zdravstvenog sustava na NIP satelitskom simpoziju „QUO VADIS HRVATSKA PEDIJATRIJA“.

NIP satelitski simpozij 2024. održat će se 08.03.2024. u 11:00 sati u Amadria Konvencijskom centru u Šibeniku bez dodatne kotizacije za sudionike 10. NIP-a 2024.

Sudjelovanje aktivno i pasivno na Satelitskom NIP simpoziju bit će dodatno bodovano od strane Hrvatske liječničke komore. Sažetci prikazanih radova bit će otisnuti u recenziranom Zborniku radova „Quo vadis hrvatska pedijatrija 2024“, Izdavač Medicinska naklada, Zagreb.

Želite da Vas se doista i vidi i čuje? Sigurni u svoj predani i vrijedni rad nominirajte sebe kao predavača i prikažite kolegama neki od Vaših zanimljivih slučajeva, iznesite svoj kritički osvrt na suvremene pedijatrijske izazove iz Vaše prakse.

 

Search